Betöltés...

OH-KÁRTYA

Asszociációs kártyák
Kártyacsomagok

Dr. Ofra Ayalon workshopja

Gyógyulni és élni egy változó világban
Bővebben

Workshopjaink leírásai

Jelenleg csak online formában tartunk workshopokat. Az online workshopon való részvételhez szükség van a megadott kártyacsomagra. Ezeket kedvezménnyel biztosítjuk, a workshop előtt postázzuk a jelentkezőknek.

OH kártya alap workshop

Sajátélményen, gyakorlatokon és játékokon keresztül történik a módszertan bemutatása.
Egész napos workshop, amelyben az OH kártya filozófiáját, és az alapcsomagot ismerhetik meg a résztvevők. Egyedül az alapcsomag tartalmaz a képek mellett szavakat is. A workshopon egyéni és csoportos gyakorlatokat mutatunk be, amelyeket aztán a résztvevők is használhatnak praxisukban, vagy továbbfejleszthetik őket. Az alapcsomagon kívül bemutatásra kerül még további 8 kártyacsomag.
Ezek, a mesekártyák (Mythos, Saga, 1001), a Persona, a Personita, a Moréna, a Habitat és az Ecco kártyacsomagok. A résztvevők megsimerkednek az OH etikai alapelveivel, a módszerben rejlő lehetőségekkel. 12 gyakorlatot mutatunk be, amelyet magukkal vihetnek, használhatnak saját munkájukban.

A workshop ára: 22.500 HUF (ez nem tartalmazza a kártyacsomagot)
Időtartama: 10 óra
Online workshop esetén szükséges kártyacsomag: OH-alapcsomag
Vezetik: Németh Lóránd és Fodor Józsa
INFO: Akik részt vesznek a képzésen a kártyacsomagokat kedvezménnyel vásárolhatják meg!

IDŐPONTOK: ITT láthatóak

 

Ráépített képzéseink (OH kártya alapworkshopot végzettek számára)

Kiút a stresszből – a Resilio kártyacsomaggal való munka 

 A Resilio kártyacsomagot a stresszkezelés megsegítésére alkotta meg az OH kártyák szakmai vezetősége. A kártyacsomag mögötti gondolati struktúrát, valamint olyan gyakolratokat mutatunk be, amelyeket a résztvevők sikerrel alkalmazhatnak saját szakmai munkájukban.
99 képkártya a mindennapi, modern életből, és annak feszltségeiből. valamint 44 állatkártya, amely a saját rezilienciánk újragondolására, megtalálására ösztönöz bennünket! Ajánljuk a workshopot mindazoknak, akik stresszkezeléssel, stresszmenedzsmenttel foglalkoznak, szakmai életükben gyakran találkoznak stresszbetegségekkel, valamint tanároknak, HR területen dolgozó szakembereknek. A kártyák használatával színesíthetik foglalkozásaikat, új utakat találhatnak a stresszmenedzsment területén.

A workshopot vezeti: Fodor Józsa
Online workshop esetén szükséges kártyacsomag: Resilio

IDŐPONTOK: ITT láthatóak

Kapcsolatok világa – A Tandoo kártyacsomaggal való munka

Tandoo – Kettőben az egy.
A kártyacsomagot kifejezetten párkapcsolati témákhoz alkották meg az OH kártya nemzetközi szakemberei. 99 képkártya a társas kapcsolatok sokszínűségéről, szépségeiről és nehézségeiről, valamint 44 útjelző kártya, amelyek arra hivatottak, hogy segítsék a gondolkodást saját kapcsolati mintáinkon, előmozdítsák az önreflexiót. A képzést kifejezetten ajánljuk párterápiával, családterápiával dolgozó szakembereknek, szociális területen dolgozóknak, mentálhigiénés szakembereknek. A workshopon a kártyacsomagban rejlő lehetőségeket és jónéhány, akár azonnal “bevethető” gyakorlatot mutatunk be.

A workshopot vezeti: Németh Lóránd
Online workshop esetén szükséges kártyacsomag: TanDoo

IDŐPONTOK: ITT láthatóak

Traumától a gyógyulásig – a Cope kártyacsomaggal való munka 

 A Cope kártyacsomag megalkotásának egyik szakmai vezetője Dr. Ofra Ayalon, izraeli traumaterapeuta volt. A 88 képkártya azért született, hogy segítse az önreflexiót, a nehéz, traumatikus események kimondhatóvá tételét és azok feldolgozását. A workshopon a kártyacsomaggal való munkát, a Basic PH modellt ismerhetik meg a résztvevők. A hangsúly a megküzdési stratégiák feltérképezésének megsegítésén van. Ajánljuk a workshopot mindazoknak, akik traumatizált személyekkel dolgoznak. A kártyákkal való munka segítséget nyújthat a nehéz élethelyzetek, emlékek verbalizálásában. FONTOS! A traumákkal való munka alapjainak szakmai ismerete elengedhetetlen ehhez a képzéshez! A képzés önmagában nem jogosít fel senkit traumaterápiára, csupán kiegészíti, szinesíti a meglévő eszközöket.

A workshopot vezeti: Németh Lóránd
Online workshop esetén szükséges kártyacsomag: Cope

IDŐPONTOK: ITT láthatóak

A mesék világa – A Mythos, Saga, 1001, Shen Hua kártyacsomagokkal való munka

 A mesék nem csak gyermekeknek valók! A mesék hordozzák az emberiség bölcsességét, kaput nyitnak saját belső bölcsességünkhöz. Segítségükkel értelmezhetőek és közelebb hozhatóak a lélek nehéz “ügyei” is. A mesekártyákat a kommunikáció elősegítéséhez és a kreativitás felélesztéséhez alkották meg az OH kártya nemzetközi szekemberei. Csodás képek, ismert és kevésbé ismert népmesékből, híres műmesékből, mitológiai történetekből és mondákból. A képek arra ösztönöznek, hogy továbbgondoljuk őket, hogy mi magunk is meseíróvá váljunk! A workshopon nagy hangsúlyt fektetünk az imaginációra. Ajánjuk mindazoknak a terapeutáknak, akik egy könnyed technikát szeretnének elsajátítani a beszélgetések elmélyítéséhez,az önreflexió megsegítéséhez!

A workshopot vezeti: Révész Renáta Liliána

IDŐPONTOK: ITT láthatóak

A belső gyermek – Personita és Persona kártyacsomagokkal való munka

 A bennünk élő szerepek, karakterek mélyebb megismerésének megsegítésére születtek a Personita és Persona csomagok. Mindkét csomagban portrék találhatóak gyermekekről, fiatalokról, nőkről, férfiakról, idősekről. A képek mind egy-egy karaktert, egy-egy jellemvonást, egy-egy mély, belső érzést jelenítenek meg. A portrékat nézve könnyebben megtalálhatjuk saját magunkban is ezeket a karaktereket, jellemvonásokat, mintázatokat. Könnyed és játékos munka, amelynek célja, hogy fejlődjön az önreflexió, kimondhatóvá legyenek “gyerekes”, mégis nagyon erős érzelmek, érzések, élmények. A belső gyermek workshop célja, hogy tudatosítsuk karaktereinket, szerepeinket, megmutassuk őket másoknak, ezáltal mélyítve önbecsülésünket, önértékelésünket. A képzést ajánljuk mindazoknak, akik egy könnyed, biztonságos technikát szeretnének elsajátítani az énközlések megsegítéséhez.

A workshopot vezeti: Fodor Józsa
Online workshop esetén szükséges kártyacsomag: Persona vagy Personita

IDŐPONTOK: ITT láthatóak

Ráépített képzéseink időtartama: 6 óra

Ráépített képzések ára: 11.800 HUF (a kártyacsomagot nem tartalmazza)