Betöltés...

OH-KÁRTYA

Asszociációs kártyák
Megismerem

Kik használhatják?

A kártyák megvásárlásának nem feltétele a tanfolyamon való részvétel, azonban azoknak, akik saját munkájukba szeretnék beépíteni a módszert, és másoknak kívánnak segíteni vele, ajánlott az OH-alaptanfolyam – insruktorképzés –  elvégzése. Ezen a tanfolyamon átadjuk a kártyák módszertanát, egyfajta élménytanulás, mély önismereti munka formájában. A tanfolyamokat Németh Lóránd klinikai szakpszichológus, az OH-kártyák hivatalos magyarországi disztribútora tartja. A tanfolyam bármikor elvégezhető és szükség esetén bármikor ingyenesen ismételhető. 

Az OH-kártyák nagyon széles körben felhasználhatóak. Csoportos és egyéni munkában egyaránt kitűnően alkalmazhatóak. Kellő szakmai önismerettel a következő szakemberek használhatják:

– pszichológusok

– pszichiáterek

– orvosok

– gyógyító személyzet

– pszichoterapeuták

– tanácsadók

– kineziológusok

– coachok

– trénerek

– tanárok

– pályaválasztási tanácsadók

– óvodai pedagógusok

– szociális munkások

– addiktológiai konzultánsok

– mentorok

– edzők

– lelkészek

– egyéb segítő szakemberek

 

A szakembereknek felelősséget kell vállalniuk a módszer használatában! Az OH – kártyával való munka során a segített olyan lelki mélységeket élhet meg, amelyeknek megtartása komoly szakmai felkészültséget igényel. A tanfolyam elvégzése nélkül folytatott segítői munkáért az OH – kártyák hivatalos magyarországi disztriubútora, Németh Lóránd felelősséget nem vállal.