Workshop Moritz Egetmeyer vezetésével

2024. május 10-11.
Hotel Benczúr – Budapest, Benczúr u. 35, 1068

Moritz Egetmeyer

Öt év után idén májusban újra Magyarországon tart workshopot Moritz Egetmeyer, az OH Kiadó nemzetközi vezetője, az OH módszerének egyik megalkotója. A kétnapos workshopon megismerkedhetünk Moritz Egetmeyer munkamódjával, ötleteket, inspirációkat kaphatunk saját szakmai repertoárunk bővítéséhez, miközben sajátélményű munkát folytatunk.

A workshop önismereti jellegű, minden gyakorlatnak alanyai, kipróbálói leszünk mi magunk is. Az általa átadott munkamód színes, merít a művészetterápia, a Gestalt-terápia, valamint a non-verbális, testközpontú terápiák eszköztárából is. Moritz Egetmeyer humanisztikus pszichológusként és az OH kártyák egyik megalkotójaként, közel negyven év szakmai tapasztalatával rendelkezik. Harminc országban tart és tartott szakmai workshopot az OH kártyák használatáról. Workshopjainak célja, hogy a résztvevők kapcsolatba lépjenek saját kreativitásukkal és problémamegoldó képességükkel. Hitvallása, hogy a kreativitás és a hatóerő azok a kulcsfogalmak, amelyek éberré tesznek bennünket önmagunkra és a világra, és amelyek birtokában pozitívan hathatunk a környezetünkre mind privát, mind szakmai életünkben. A kártyákkal való munka ezt célozza ebben a két napban.
A workshopon több kártyacsomag kerül bemutatásra az OH alapcsomagon kívül.

Az esemény angol nyelven zajlik magyar tolmácsolással.

Az eseményt kiemelten ajánljuk segítő foglalkozású szakembereknek; Tanároknak, trénereknek, pszichológusoknak, szociális segítőknek, kineziológusoknak, természetgyógyászoknak, stb. 

Időpont; 2024. május 10 – 11. (9.00 – 18.00)
Helyszín; Budapest, Benczúr Hotel – Benczúr I. terem
Early Bird ár 2024. március 15-ig;
A kétnapos workshop ára; 220 Euro (85.000 HUF)
Jegyár 2024. március 15. után; 240 Euro (93.000 HUF)

A kétnapos workshopon résztvevők 50 százalékos kedvezményt kapnak a 2024. május 12-én, Pomázon tartandó OH Szakmai Találkozó és Konferencia eseményre.