Loading Workshop

« Összes Workshop

  • This workshop has passed.

OH és a gyász – Budapest

2023. október 15. 09:00 - 17:00

Résztvevők száma: 9 / 20

Erre a workshopra már lezártuk a jelentkezést.

FONTOS! Ez egy ráépített workshop, amit az alapworkshop elvégzése után javaslunk!

„Bármi történik velünk, gyász, veszteség, lelki zavar, már egyszer valakivel megtörtént, valahol valaki meséli, megőrizte, csak meg kell találni az adott egyensúlyvesztéshez a megfelelő történetet és átadni annak, akinek erre szüksége van” (Boldizsár Ildikó meseterapeuta)  Krízisek során is nagy segítséget nyújtanak az OH kártyák, segítik a gondolatok, érzelmek kifejezését, új nézőpontokat nyújtanak amire a veszteség folyamatokban nagy szükség van. A gyászolókkal folytatott munkámban is használom a kártyákat. Egy rendezett, elsimult viszony a halállal, a későbbi krízisekben is támaszt tud nyújtani.

Már elővételezett gyász során is, fontos a szakszerű, rendszerezett segítség. Veszteségek esetén, a gyászfolyamatnak fordulópontjai vannak, melyeket a terápiás folyamat meg tud támogatni. A halál elfogadásán túl, fontos pont a gyász elfogadása, az alámerülés, a szembenézés, a kapcsolat értékelése, a bűntudat, a harag, a csalódások átdolgozása és az újrakezdés, a továbblépés előkészítése.  Ezen pontokkal foglalkozom az egyéni és a csoportos gyásztanácsadási folyamatokban. Gyászolókkal folytatott terápiás és meseterápiás tapasztalataimat osztom meg a workshop keretén belül!

A csoport szakembereknek, terapeutáknak szól, akik gyászolókkal foglalkoznak vagy fel szeretnének erre készülni!

A workshopot vezeti: Révész Renáta Liliána
Online workshop esetén szükséges kártyacsomag: 1001, Resilio, Cope, INUK, Habitat (nem szükséges az összes kártyacsomag megléte a munkához)

A workshop ára:  17.800 HUF ­+ kártyacsomag

Részletek

Dátum:
2023. október 15.
Idő:
09:00 - 17:00
Workshop Kategóriák:
,

Helyszín

Budapest
Budapest,1035Magyarország+ Google Map

Információ;

A 2024. július 2-tól leadott megrendeléseket 2024. július 23-tól tudjuk feldolgozni. Megértésüket köszönjük!