Loading Workshop

« Összes Workshop

  • This workshop has passed.

OH a mesék világában – ONLINE

2023. október 29. 09:00 - 17:00

FONTOS! Ez egy ráépített workshop, amit az alapworkshop elvégzése után javaslunk!

A mesék szereplői szimbolikusak, az énünk részeit is és szerepeinket is szimbolizálják. A mesék tanítanak minket, az élettel kapcsolatos esszenciális tudást hordozzák! Érdemes ezt a tudást segítségül hívni, akár az önismeretünk fejlesztésére, akár a segítő munkáink során!

A workshopon az OH kártyacsaládhoz tartozó mesekártyákkal (Mythos, Saga, 1001) dolgozunk. A workshopot azoknak ajánljuk, akik gyerekekkel dolgoznak, jártasak a meseterápiában vagy egyéb alternatív terápiákban, vagy csak szeretnének otthonra egy olyan eszközt, amely játékosan segít kibeszélni a családi problémákat, megoldani helyzeteket, szituációkat. A képzésen nagy hangsúlyt kap az imagináció ás a kommunikáció fejlesztése. A résztvevők egy olyan “könnyed” technikát sajátíthatnak el, amely segíti az önmagunkra fókuszálást, a saját érzelmek felismerésére és megfogalmazására tanít, motiválja az önmagunkon való gondolkodást.

A workshopot vezeti: Révész Renáta Liliána
Online workshop esetén szükséges kártyacsomag: 1001, Resilio, Cope, INUK, Habitat (nem szükséges az összes kártyacsomag megléte a munkához)

A workshop ára:  17.800 HUF ­+ kártyacsomag

Részletek

Dátum:
2023. október 29.
Idő:
09:00 - 17:00
Workshop Kategória:

Helyszín

Online