Betöltés...

OH-KÁRTYA

Asszociációs kártyák
Megismerem

OH otthoni használatra

Légy a családod "pszichológusa"

OH otthoni használatra

Az OH-kártyacsomagokat nem csak szakemberek használhatják, hanem mindazok is, akik értékes, tartalmas játékra vágynak otthon a családban vagy baráti körben. Az OH-kártyák a szakmai felhasználáson túl lehetőséget adnak egy olyan játékra, amely építi a személyiséget segíti az empátiát a kommunikációt, a problémamegoldást. A kártyákkal való játék segíthet bizonyos (nem patológiás) konfliktusok megoldásában, a személyek közötti feszültség oldásában és legelső sorban egymás és önmagunk érzéseinek megismerésében.

Légy a családod „pszichológusa”!

A mai felgyorsult világban nincs idő arra, hogy a család együtt leüljön játszani úgy mint régen, hogy mindenki egyenrangú partner legyen egy kis időre, megmutathassa, kinyílváníthassa érzéseit, gondolatait, vágyait. Pedig hetente egy-két alkalommal egy kis közös játék nagyon sok nehézséget megoldana a családokban. A tévé és a számítógép megmondja nekünk, hogy milyen érzelmet, hangulatot, milyen világot lássunk bele egy-egy képbe. Ezáltal csökken az asszciációs és empátiás készségünk, önismeretünk háttérbe helyeződik, kapcsolataink kifakulnak. Az OH-kártyák a közös alkotás, együttgondolkodás, empátia hiányát igyekeznek pótolni a mai világban. Használatuk segít, hogy megértsük egymás érzéseit, gondolatait, felismerjük és elfogadjuk egymás állapotát. Az OH-kártyacsomagot használó családok életében az empátia és a szeretetteli figyelem nem erőlködés és nehézség, hanem természetes igény lesz, amellyel új színt vihetnek a mindennapok érzelmi életébe. Elég ha egy fő megismeri és bevezeti ezt a módszert a családban! A minőségi változás garantált:

OH-kártya a mindennapokban tanfolyam:

10 órás képzés, amely tartalmazza a technika és a módszerek átadását és egy alap OH-kártyacsomagot (9.200 Forint értékben)

Ára.: 25 000 Forint (képzés és a kártyacsomag összesen)

A tréninget vezeti: Németh Lóránd klinikai szakpszichológus és tréner, hivatalos OH-kártya forgalmazó

Megrendeléshez vagy ha további kérdése van, akkor kérem töltse ki az alábbi űrlapot:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Megjegyzés