Betöltés...

OH-KÁRTYA

Asszociációs kártyák
Megismerem

Instruktor képzések

OH Instruktor képzések és ÁRAK!

A képzések díjai a kártyacsomagok árait nem tartalmazzák. Az Instruktori képzésen résztvevők elsajátíthatják a felelősségteljes munka alapjait, önismeretet szerezhetnek. A képzésről tanúsítványt biztosítunk.

OH alap instruktorképzés 

A résztvevő elsajátítja az OH-kártya működési elvét és használatát, továbbá megismeri azokat az etikai szabályokat, amelyeket kötelező minden OH kártyával dolgozó szakembernek betartania. Sajátélményt szerez, megtanulhatja az OH-ban használatos segítő hallgatást és segítő kérdezést. A képzésen dolgozunk az OH-alapcsomaggal, a Habitat, Moréna, Ecco, Persona és Personita kártyákkal. Pszichológusok, pszichoterapeuták, pszichiáterek kitűnően beilleszthetik praxisukba a kártya használatát. Egyéb segítő szakmákban a felelősségteljes munkához kiegészítő képzés javasolt.

A képzést tartja: Németh Lóránd és Fodor Józsa

Instruktorképzés ára: 22.500 HUF ­+ kártyacsomag

Időtartama: 10 óra, 9.00 és 18.00 – között

 

Ráépített képzések
Párkapcsolatok és kapcsolatok TanDoo kártyával való munka

A képzésen a TanDoo kártyákkal való munkát sajátíthatják el a résztvevők. A hat órás képzésben, a TanDoo csomaggal dolgozunk, alapképzés elvégzése ajánlott.

Családterápiában, kapcsolati terápiában dolgozóknak és szociális munkásoknak is ajánljuk ezt a képzést. Olyan technikákat sajátít el a résztvevő, amelyekkel képes lesz egy kapcsolati konfliktust megtartani, megsegíteni az OH-módszerrel. Megtanulja, hogy milyen dinamikák működtethetnek egy kapcsolatot, hogyan kell ezekre a dinamikákra rálátni és reagálni. Ezen kívül az önismeretet is szerez a résztvevő. Megtanulja saját hatóerejét felismerni a kapcsolataiban.

A képzést tartja: Németh Lóránd

A képzés ára: 11.800 HUF ­+ kártyacsomag

 

OH és a traumafeldolgozás – Cope

A képzésen a Cope kártyákkal való munkát sajátíthatják el a résztvevők. A hat órás képzésen, a traumafeldolgozáshoz készült Cope csomaggal dolgozunk, alapképzés elvégzése ajánlott.

A tréning résztvevője megtanul a módszerrel új jelentést adni a kliensnek. Elsajátítja az átkeretezés művészetét, amellyel a trauma mondanivalója, értelme kereshető meg. Fontos, hogy előképzettséggel rendelkezzen az aki ezt a tanfolyamot elvégzi és utána dolgozni is akar vele. Olyan mély belső lelki tartalmakat érinthetünk meg, amelynek megtartása szaktudást igényel.

A képzést tartja: Németh Lóránd

A képzés ára: 11.800 HUF ­+ kártyacsomag

 

A mesék világában, Mythos, Saga, 1001 Mesék – nem csak gyerekeknek

A képzésen az OH kártyacsaládhoz tartozó mesekártyákkal (Mythos, Saga, 1001) dolgozunk, alapképzés elvégzése ajánlott. A képzést azoknak ajánljuk, akik gyerekekkel dolgoznak, jártasak a meseterápiában vagy egyéb alternatív terápiákban, vagy csak szeretnének otthonra egy olyan eszközt, amely játékosan segít kibeszélni a családi problémákat, megoldani helyzeteket, szituációkat. A képzésen nagy hangsúlyt kap az imagináció ás a kommunikáció fejlesztése. A résztvevők egy olyan “könnyed” technikát sajátíthatnak el, amely segíti az önmagunkra fokuszálást, a saját érzelmek felismerésére és megfogalmazására tanít, motiválja az önmagunkon való gondolkodást.

A képzés ára: 11 800 HUF ­+ kártyacsomag

A képzést tartja: Révész Renáta Liliána

Időtartama: 6 óra

 

Kiút a stresszből – Resilio, Morena, Habitat

A képzésen a stresszel és a stresszel való megküzdési stratégiákkal foglalkozunk, alapképzés elvégzése ajánlott. A résztvevő megismerheti a Resilio, Habitat és Morena kártyákat, az azokkal való munkát. A képzésen nagy hangsúlyt fektetünk a megküzdési stratégiákra, azok felismertetésére, kreatív felhasználására, és a saját hatóerő feltérképezésére. A képzés a már megszokott sajátélmény és módszertan is egyben.

A képzés ára: 11 800 HUF ­+ kártyacsomag

A képzést tartja: Fodor Józsa

Időtartama: 6 óra

 

OH és a belső gyermek – Persona, Personita

A képzésen a Persona és a Personita kártyákkal dolgozunk. Mély önismereti munka, amelyben a bennünk élő szerepek, énrészek, személyiségjegyek integrálása és elfogadása a fő fókusz. A kártyák segítségével lehetőség nyílik, eddig nem tudatosított érzelmek játékos feldolgozására, a bennünk élő gyermeki én integrálására. A képzés végén a résztvevők képesek lesznek egyedül összeállítani egy mély és tartalmas önismereti gyakorlatsort egyéni terápiához vagy csoportos foglalkozáshoz. Ezt a ráépített képzést különösen ajánljuk pszichológusoknak, trénereknek, coachoknak, családállítóknak és kineziológusoknak.

A képzés ára: 11 800 HUF ­+ kártyacsomag

A képzést tartja: Fodor Józsa

Időtartama: 6 óra

 

A képzések minimum 10 fő esetén indulnak. Egy képzésen a minőség érdekében maximum 16 főt tudunk fogadni!

2019 évi képzések 

 

Július

2019. Július 28. 9.00 – 18.00 – OH alap instruktorképzés – Nyíregyháza MEGTELT

2019. Július 28. 9.00 – 14.00 – OH és Traumafeldolgozás (Csak instruktoroknak) – Nyíregyháza  Jelentkezés

Augusztus

2019. Augusztus 03. 9.00 – 18.00 – OH alap instruktorképzés – Budapest MEGTELT

2019. Augusztus 04. 9.00 – 14.00 – OH és a Stresszkezelés (Csak instruktoroknak) – Budapest  Jelentkezés

2019. Augusztus 04. 9.00 – 18.00 – OH alap instruktorképzés – Budapest MEGTELT

2019. Augusztus 31. 9.00 – 18.00 – OH alap instruktorképzés – Budapest Jelentkezés

Október

2019 Október 18 – 20. – OH intenzív workshop Moritz Egetmeyer vezetésével Információ

Budapesten kívüli képzéseink listája folyamatosan frissül. Kérjük, kísérje figyelemmel weboldalunkat, vagy érdeklődjön e-mailben!